Filled Under:

SERIUS COMEL ! 11 Selebriti Kita Bersama Anak Mereka Yang Comel Dan Imbas Iras Muka Masa Kecil ,Cahaya mata merupakan anugerah yang sangat tidak terkira nilainya malah turut memberikan sinar baru di dalam sebuah keluarga. Memegang status selebriti pula dalam masa yang sama turut membuatkan cahaya mata mereka menjadi tumpuan malah, cahaya mata sulung Che Ta bersama Zain Saidin iaitu Aaisyah sendiri pun sudah mempunyai pengurusannya sendiri.

Kami kongsikan bersama anda gambar beberapa barisan selebriti bersama anak mereka yang pastinya comel-comel belaka dengan gelagat masing-masing malah Lara Alana pun sudah ada Instagram sendiri. Enjoice!


Irma Hasmie dan keluarga mahu ke mana?

Siapa ingat lagi video Arrian menangis masa kecil-kecil sebab disakat Tomok?Amboi, bukan main happy lagi baby Jemyma kena dukung


Manja sungguh anak-anak dengan NabilSuka tengok keluarga Diana AmirLepak petang bersama keluarga sambil makan aiskrimPipi Aaisyah mesti selalu jadi mangsa kena cubitKeisha ialah Nabila Huda junior. Comel!
Rayqal dan juga Nora Danish ketika cuti bersamaTerbeliak mata pandang siapa Lara?Tidak lama lagi, keluarga ini akan sambut 2 lagi penyeri rumah tangga


Sumber : Rotikaya.com